آیدین فتحی

8

بهمن
ایالات‌متحده ادعا می کند در اواخر ماه خرداد، سیستم‌های راکتی و موشکی ایرانی را با یک حمله سایبری از کار انداخت. اگرچه به طور قاطع نمی‌توان گفت که ماجرای «اوت لوک» حتماً با این اقدام آمریکا مرتبط است، اما تصور اینکه ایران در واکنش به این اقدام هیچ کاری انجام ندهد، دور از انتظار است.

هشدار فرماندهی سایبری آمریکا در مورد حمله هکرهای احتمالا ایرانی به برنامه Outlook

موج اخیر فعالیت‌های هکری حمایت‌شده از سوی دولت‌ها، به این زودی‌ها فروکش نخواهد کرد. فرماندهی سایبری ایالات‌متحده گزارش داده‌است فعالان دولتی که نامشان ذکر نشده‌است، با بکارگیری نقطه ضعف نسخه ۲۰۱۷ نرم‌افزار «اوت لوک» (Outlook)، در حال ساخت “برنامه‌های مخرب” برای فرار از سندباکس ایمیل کاربر و اجرای بدافزار بر روی سیستم هدف هستند. در حالی که مقامات نگفتند که چه کسی در این کار دست داشته‌است، برخی از شواهد به ارتباط احتمالی این موضوع، با ایران اشاره می‌کنند.

ZDNet اشاره کرد که یک تیم شناخته شده از هکرهای تحت حمایت دولت ایران، یعنی APT33، در ماه دسامبر از همان نقطه ضعف برای نصب درگاه‌هایی بر روی سرورها استفاده کردند. سپس بلافاصله این نقص را به سمت سیستم‌های کاربران «اوت لوک» کشاندند. براندون لون، یکی از محققان شرکت امنیت سایبری کرونیکل (Chronicle) نیز متوجه شد که نمونه‌های کد فرماندهی سایبری، مربوط به بدافزار معروف شامون متعلق به گروه APT33 می‌باشد. شرکت سیمانتک در ماه‌های اخیر نسبت به افزایش فعالیت این گروه هشدار داده بود.

اگر کار ایران باشد و پای فعال شناخته‌شده‌تری مانند روسیه در میان نباشد، نشان می‌دهد که تنش‌های سیاسی مستقیماً در حال تبدیل شدن به نبرد دیجیتالی است. به عنوان مثال ایالات‌متحده ادعا می کند در اواخر ماه خرداد، سیستم‌های راکتی و موشکی ایرانی را با یک حمله سایبری از کار انداخت. اگرچه به طور قاطع نمی‌توان گفت که ماجرای «اوت لوک» حتماً با این اقدام آمریکا مرتبط است، اما تصور اینکه ایران در واکنش به این اقدام هیچ کاری انجام ندهد، دور از انتظار است.

منبع: www.engadget.com

منبع: -

نظر شما ارسال گردید بعد از تائید مدیریت نمایش شد

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید